Weave extensions

De weave is een techniek waarbij een baan haar op het eigen haar wordt aangebracht door middel van micro-ringen en draad. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte of chemische middelen, dat is dus uiterst haarvriendelijk. Ook als je erg dun haar hebt, is een weave een uitstekende oplossing!

Waarom weave extensions?

Haarvriendelijk

De methode die wij toepassen is uiterst haarvriendelijk. Wij maken gebruik van speciale kunststof microringen. Omdat hier geen warmte aan te pas komt, en al het gewicht wordt verdeeld over het eigen haar zal dit geen schade geven.

Herbruikbaar

Het haar wordt 1 maal aangeschaft en daarna meerdere malen opnieuw herplaatst. Bij goede verzorging gaat het haar maarliefst 10-16 maanden mee.

Gemakkelijk in onderhoud

Het haar blijft gemiddeld 8 tot 10 weken zitten, dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de weave nooit langer dan na 10 weken te laten herplaatsen. Omdat het om echt haar gaat heeft het goede verzorging nodig, dit doe je door de juiste producten te gebruiken.

De beste kwaliteit

Het haar is handgemaakt van 100% echt haar en is van de wortel tot de punt even dik. Het haar is Remi gesorteerd, dat wil zeggen dat iedere haar helemaal doorloopt tot aan de punt zonder zogenaamde ‘opvul’ haren ertussen. Je kunt het haar föhnen, stylen, krullen en verven. Ook mag je het gerust opsteken of in een staart dragen.

Het resultaat
Met weave extensions behaal je snel maximaal volume en verlenging
Alle kleuren zijn mogelijk

Onze kleurspecialistes weten hoe belangrijk het is dat de kleuren exact aansluiten bij je eigen haarkleur. Tijdens het kleuradvies voor jouw weave extensions creëeren we een naadloze aansluiting met het eigen haar zodat de extensions zich perfect kunnen mengen met het eigen haar en natuurlijk ogen. We beschikken over 35 kleuren die ook met elkaar gemixt kunnen worden. Er zit dus altijd een passende kleur voor je bij.

Tarieven
LZ hair

Machine gebonden haar, volle aanzet & punt

Tarieven
Terugplaatsen
Uithalen
Maak vrijblijvend een afspraakKies datum en tijd
Contact
Vind ons
Broekhovenseweg 250C
in Tilburg
Bel & app ons
0135902200
Let's get social