Tape extensions

Het zijn een soort extensions die door een sticker systeem worden ingezet. In één pakje extensions zitten 10 losse plukjes. We plakken 1 plukje onder je haar en 1 plukje erop. Dat betekend dat we met 2 losse plukjes 1 extension maken.

Waarom tape extensions?

Haarvriendelijk

Wij maken gebruik van speciale stevige sticker randen die volledig onschadelijk zijn voor het echte haar. Deze sticker methode die wij toepassen is uiterst haar vriendelijk. Dit omdat hier geen warmte aan te pas komt en al het gewicht wordt verdeeld over plukjes eigen haar.

Herbruikbaar

Na 6 tot 8 weken groeien de extensions uit. Daarna maak je een vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak halen we de extensions eruit, maken wij ze schoon en plaatsen we ze terug op de plek waar de extensions ongeveer zaten.

Gemakkelijk in onderhoud

De tape extensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de tape extensions nooit langer dan na 8 weken te laten herplaatsen. Omdat de extensions van echt haar gemaakt zijn hebben ze goede verzorging nodig, dit doe je door de juiste producten te gebruiken.

De beste kwaliteit

Fayette Hair beschikt over de mooiste kwaliteit haar. Onze handgemaakte tape extensions zijn gemaakt van 100% echte haren die van aanzet tot punt net zo lang en dik zijn in combinatie met een flinterdunne inzetrand. Zo zorgen we voor de meest natuurlijke manier van haarverlenging en/of verdikking.

Met een stevigere stickerrand dan ooit tevoren
Het voordeel?
Ze gaan veel langer mee!
Alle kleuren zijn mogelijk

Onze kleurspecialistes weten hoe belangrijk het is dat de kleuren exact aansluiten bij je eigen haarkleur. Tijdens het kleuradvies voor jouw tape extensions creëeren we een naadloze aansluiting met het eigen haar zodat de extensions zich perfect kunnen mengen met het eigen haar en natuurlijk ogen. We beschikken over 35 kleuren die ook met elkaar gemixt kunnen worden. Er zit dus altijd een passende kleur voor je bij.

Tarieven
Fayette tapes
Tape extensions
Inzetten

Tarieven zijn inclusief het inzetten en knippen. Exclusief kleuren en stylen.

Maak vrijblijvend een afspraakKies datum en tijd
Contact
Vind ons
Broekhovenseweg 250C
in Tilburg
Bel & app ons
0135902200
Let's get social