Onze formule
DE FORMULE VAN BEAU JOLIE IS ONTWIKKELD OM HET UNIEKE KARAKTER VAN IEMANDS UITERLIJK VOLLEDIG TOT ZIJN RECHT TE LATEN KOMEN. UITERAARD LUISTEREN WE ZEER AANDACHTIG NAAR DE WENSEN EN BEHOEFTEN VAN JOU ALS KLANT.
TIJDENS EEN PERSOONLIJK INTAKE GESPREK WORDT ER OP BASIS VAN HET TYPE HAAR EN JOUW WENSEN GEKEKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN. WANNEER JE EEN AFSPRAAK MAAKT KUN JE KIEZEN UIT VERSCHILLENDE STYLISTEN EN TARIEVEN. HET PRIJSVERSCHIL ZIT IN HET AANTAL JAREN ERVARING, DE BESCHIKBAARHEID EN NIVEAU WAAROP ZIJ WERKEN.
Het verschil
Tussen een new talent en een expert
NEW TALENTS
...

Alle ”New talents” hebben een allround vakdiploma en zijn minimaal een top styliste met ervaring. Omdat ze nog in het begin van hun carrière bij Beau Jolie staan werken ze onder leiding van onze experts.

EXPERTS
Jody, Lieke, Stef, Rebecca, Shannon

Onze ”Beau Jolie experts” zijn topstylistes én tevens vaktechnisch opgeleid door Marley, zijn gespecialiseerd en hebben jaren lange ervaring binnen het bedrijf.

Prijslijsten

We starten elke behandeling met een intake over de wensen en de mogelijkheden. Elke klant krijgt ook altijd een adviesgesprek over het kapsel, de verzorging van het haar en welke styling producten hierop aansluiten. En naar wens kunnen we vooraf ook een prijsindicatie opmaken.

Cut
Color
Style
Maak een afspraakKies datum en tijd
U kunt uw afspraak tot 48 uur van tevoren annuleren via 0135902200
Contact
Vind ons
Broekhovenseweg 250C
in Tilburg
Bel & app ons
0135902200
Let's get social