Algemene voorwaarden

Bij het aangaan van een persoonlijk, telefonisch of digitaal gemaakte afspraak met Beau Jolie ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Afspraken wijzigen of annuleren:
Zijn je plannen gewijzigd? Laat dit dan op tijd aan ons weten. Afspraken kunnen zonder kosten online of telefonisch gewijzigd worden tot maximaal 48 uur voor aanvang van de afspraak. Als er een afspraak geannuleerd wordt binnen 48 uur wordt 50% van de gekozen behandeling(-en) in rekening gebracht. Indien je 1 uur of later voor aanvang annuleert, brengen we 100% van de kosten in rekening.
Beau Jolie is een kleine onderneming en daarom hebben late annuleringen en ‘no-shows’ een grote impact op onze salon. Binnen 48 uur kunnen deze plaatsen namelijk heel lastig worden opgevuld en om die reden hebben wij voor een annuleringstoeslag gekozen.

Te laat arriveren bij afspraak:
Wanneer je langer dan 10 minuten te laat bent, zou het kunnen zijn dat de behandeling in overleg wordt ingekort. Wij vinden het heel belangrijk dat we zoveel mogelijk op schema lopen en er geen klanten onnodig op ons hoeven wachten.

Geheimhoudingsplicht:
Alles wat besproken wordt in onze salon blijft onder ons en wij houden ons aan de geheimhoudingsplicht voor vertrouwelijke informatie. Tevens worden de gegevens die je in ons systeem achterlaat niet met anderen gedeeld.

7 dagen garantie:

  • De klacht dient binnen 7 dagen bij ons bekend te zijn en binnen 14 dagen te worden verholpen.
  • De garantie geldt alleen op de gekozen behandelingen die door Beau Jolie zijn uitgevoerd en technisch gezien niet naar wens zijn. Dit geldt niet op een ander resultaat door de geschiedenis van het haar die het resultaat in de weg staan.
  • Geen garantie in veranderingen van de wensen van het resultaat.
  • Geen geld terug garantie.
  • De behandeling wordt alleen indien mogelijk opnieuw gedaan. Dit hangt af van de kwaliteit van het haar en de basis op dat moment.
  • Alleen geldig wanneer de klant producten  gebruikt die gekocht zijn bij ons in de salon.

Opnames:
In onze salon worden mogelijk foto opnames gemaakt gedurende de behandelingen. Dit doen we om middels deze beelden te laten zien waar we mee bezig zijn en om de resultaten te kunnen publiceren op social media. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Toch vinden we het belangrijk om te melden dat u bij een bezoek aan Beau Jolie toestemming geeft om foto’s te maken voor ons eigen gebruik. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt.

Maak een afspraakKies datum en tijd
Contact
Vind ons
Broekhovenseweg 250C
5022 CB
Tilburg
Bel ons
0135902200
Let's get social